» 250 g csigatészta » 1 ek. olívaolaj » 125 g feélbavágott dióbél » 225 g szétmorzsolt dolcelatte » vegyes salátalevelek » só » Öntet: » 2 ek. olívaolaj » 4 ek. szűz olívaolaj » 2 ek. vörösborecet » só, bors
Forraljunk sós vizet, és főzzük ki benne a pennét, majd szűrjük le. Félbevágott diókat tegyük sütőlemezre, és pár percig pirítsuk. Öntethet keverjük ki az olajakat és az ecetet egy tálba, majd ízesítsük.
Rakjuk a salátaleveleket tálba, tegyük a közepére a kihűlt tésztát, és szórjuk meg dolcelattéval. Öntsük rá az öntetet, és dióval forgassuk össze.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom