Vágjuk vékony szeletekre a csirkemellet, süssük meg egy nagyobb serpenyőben, mikor már majdnem teljesen átsült a hús adjuk hozzá az apró darabokra vágott fokh
A hagymát, paprikát és paradicsomot felaprítjuk, a csirkét négybe vágjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, majd levesszük a tűzről, és belekeverjük a fűsze
A felcsíkozott húst megszórjuk a sóval, borssal, paprikával, majd vajon 5-6 percig sütjük. Ekkor meghintjük a liszttel, további 2-3 percig pároljuk, majd a gomb
Fogunk egy tálat, beleszórjuk a lisztet, majd sózzuk, borsozzuk, a többi fűszerrel és az összepréselt fokhagymával ízesítjük. Ebben megforgatjuk a feldarabolt
A csirkét megtisztítjuk, átmossuk, lecsöpögtetjük és 10 részre daraboljuk. Ezután hintsük meg sóval, valamint borssal.
Az almákat pucoljuk meg, szedjük ki a
A megtisztított zöldségeket nagyobb zsülienre vágjuk,majd vajon megpároljuk az előzőleg csíkokra vágott hagymát,ha megpárolódott rárakjuk a csíkokra vágot
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. Nagyobb tepsibe öntsük az olajat. A burgonyakockákat terítsük benne szét és rakjuk közéj
Keverjük össze egy tálban a pác hozzávalóit. Tegyük a húst egy zacskóba, és öntsük le a páccal. Nyomjuk ki a levegőt, és zárjuk le. Forgassuk meg többsz
Ugrás a lap tetejére >>