A megtisztított, feldarabolt csirkét, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és elősütjük, majd egy lábosba rakjuk. A hús zsírjában megpirítjuk a hagymát, és szint
A csirkecombokat besózzuk. A zsemléket beáztatjuk, majd kinyomjuk. Összekeverjük a tojásokkal, sózzuk, borsozzuk. A zöldborsót vajon pároljuk. A petrezselyemzö
A hagymát és a fokhagymát finomra vágtuk, elkevertük a szójaszósszal és a paprikakrémmel. A tojásokat felvertük, megsóztuk, megborsoztuk (cayenne borsot is le
A csirkemellet bőrözd le, csontozd ki. Az így kapott négy hús mindegyikét lapjában vágd félbe, hajtsd szét. Húskalapáccsal lapogasd meg, fektess rájuk vékon
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. Óvatosan lazítsuk meg a csirke nyakrészénél a bőrt, ügyelve arra, nehogy elszakadjon. A zs
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom