A csirkét darabokra szétszedjük, majd besózzuk. Egy jénaiba tesszük a szalonnát, majd erre a húsdarabokat, és a felkarikázott répákat. A felaprózott petrezse
A csirkemell szeleteket olajon megpirítjuk, majd félretesszük. A megmaradt olajat egy lábosba öntjük, majd beletesszük a karalábé egy részét, majd a húst. Só
A megmosott húst leszárítjuk, és félbevágjuk. A lekvárt elkeverjük a szójaszósszal, sóval, borssal és az olajjal, majd beletesszük a combokat. Utána egy vaj
A csirkét feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk. A felaprózott hagymát olajban megpirítjuk, majd beletesszük a húst. Amikor a hús megpirult, áttesszük egy lábosba,
Tisztítsuk meg 6 citromfűszárakat. Hosszában vágjuk félbe, a maradékot finomra vágjuk. Az utóbbit összekeverjük a csirkével, a mogyoróhagymával, a csilivel,
A csirkét megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, majd kicsavarjuk, és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a zsemlemorzs
Currykrém:
Pirítsuk meg a koriandert-és a rómaikömény-magot egy serpenyőben, majd tegyük egy mozsárba, és a sóval őröljük meg. Adjuk hozzá a hagymát, a c
A csirkéket elnegyedeljük, sózzuk, borsozzuk, kevés lisztet szórunk rájuk, majd olajban megpirítjuk őket. A megmaradt szaftba keverjük a vaj felét, majd ebben m
Ugrás a lap tetejére >>