Melegítsük fel a sütőt 220 fokra. A csirkekockákat 3 perc alatt pirítsuk meg az olajon. Adjuk hozzá a póréhagymát és a gombát. Fedjük le, és 3 percig főzzük. Keverjük bel
Forrósítsunk fel olívaolajat. Dinszteljük meg benne a hagymát, gombát, fokhagymát.
Adjuk hozzá a csirkét, sonkát, májat, és pirítsuk tovább, míg a hús meg nem barnul. Ke
Csíkokra vágjuk a csirkét, és megsózzuk. Kevés olajon lepirítjuk, beletesszük egy tálba. Hozzáadjuk a felkockázott kaliforniai paprikát, a kockázott burgonyát, a vágott p
Csirkéből steak-eket vágunk. Megszórjuk sóval, provence-i fűszerkeverékkel és a hűtőbe rakjuk. Uborkát vékony szeletekre vágjuk, besózzuk, majd egymás mellé kiterítjük. M
A csirkét töltsük meg a narancsal, a szegfűszeggel, kakukkfűvel, babérlevéllel és a borssal. Süssük meg a sütőben, közben fehérboros vízzel locsoljuk. Amikor megsült, önt
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A csirkeszárnyakat tegyük tálba, adjuk hozzá az olajat, a sót és a borsot. Pácoljuk 20-30 percig.
Keverjük össze a máz hozzával
Először is megtisztogatom a csirkeszárnyakat, aztán elkészítem a pácot. Egy keverőtálba szórok egy kis vegetát - úgy 2-3 evőkanálnyit -, egy kávéskanálnyi borsot, egy csi
A szalonnát, hagymát, fokhagymát felaprítjuk, megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, kevés vizet, és puhára pároljuk benne a megtisztított, feldarabolt csirkét.
Ugrás a lap tetejére >>