A csirkét feldaraboljuk, babaérlevéllel, szegfűszeggel, citromkarikákkal lassú tűzön olajban megsütjük. 5 dkg vajjal, liszttel, a húslevessel, és a curryvel mártást készí
A felkarikázott banánt és a felszeletelt almát kevés sóval megszórjuk, majd összekeverjük a curryvel. A csirkét sózzuk, borsozzuk, majd hasüregébe tesszük a gyümölcsös ke
Egy mély tányérba szórjuk bele a lisztet, a borsot, a curryt és a sót. Ezeket alaposan keverjük is össze, majd ebbe forgassuk bele a 12 csirkeszárnyat. Az előkészített cs
A mellekről fejtsd le a bőrt, csontozd ki, vágd kockákra. Szórj rá sót, kurkumát, curryt, csorgass rá olajat, és ha már a gyömbért is bele reszelted, keverd át. Csöpögtes
A zsemlemorzsát a vajban megpirítjuk, a szalonnát felkockázzuk, és ezt is megpirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a feldarabolt tojást és májat. Ezekhez adjuk a megpirított zsemlem
A csirkét feldaraboljuk, majd feltesszük főni. Eközben a citromot héjastul felszeleteljük, cserépedénybe tesszük, és leöntjük a borecettel és ugyanennyi vízzel. Ezt így m
Egy tálban összekeverjük a szójaszószt, a sherryt, sózzuk, borsozzuk, majd egy napig ebben pácoljuk a felcsíkozott csirkemellet. Másnap a felvert tojásfehérjébe forgatjuk
Pároljuk meg a rizst sós vízben, majd szűrjük le.
A húst csontozzuk ki, vágjuk apróra és fűszerezzük sóval, valamint borssal.
Az összevágott hagymát futtassuk meg olíva
Ugrás a lap tetejére >>