Félkarikára vágjuk a hagymát, és kevés olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a mézet, kaliforniai paprikát, mustárt, szójaszószt és a tejfölt. Kis vizet is adjunk
A májat megtisztítjuk, pár órára a tejbe áztatjuk, majd megsütjük a zsírban. Ha már egy kevés színe lett, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az egész borsot,
A megtisztított, bőrétől megszabadított zúzát, és a májat feldaraboljuk. A felaprított hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, megfűszerezzük, felöntj
Hagymát finomra vágjuk, lepirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott csirkemájat, zöldborsót, majorannát. A zsemléket beáztatjuk, majd kinyomkodjuk, összekeverjük a
Szalonnát nagyobb darabokra vágjuk, kicsit zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a megsózott, borsozott, majorannával megszórt májat. Belerakjuk a darabokra vágott vö
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fokhagymát 2 dkg vajjal, majd tegyük ugyanezt a csirkemájjal is. Az egészet öntsük át a turmixgépbe, tegyük még bele a maradék
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fokhagymát 2 dkg vajjal, majd tegyük ugyanezt a csirkemájjal is. Az egészet öntsük át a turmixgépbe, tegyük még bele a maradék
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fokhagymát 2 dkg vajjal, majd tegyük ugyanezt a csirkemájjal is. Az egészet öntsük át a turmixgépbe, tegyük még bele a maradék
Ugrás a lap tetejére >>