Félkarikára vágjuk a hagymát, és kevés olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a mézet, kaliforniai paprikát, mustárt, szójaszószt és a tejfölt. Kis vizet is adjunk 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A májat megtisztítjuk, pár órára a tejbe áztatjuk, majd megsütjük a zsírban. Ha már egy kevés színe lett, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az egész borsot, 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A megtisztított, bőrétől megszabadított zúzát, és a májat feldaraboljuk. A felaprított hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, megfűszerezzük, felöntj
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Hagymát finomra vágjuk, lepirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott csirkemájat, zöldborsót, majorannát. A zsemléket beáztatjuk, majd kinyomkodjuk, összekeverjük a
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Szalonnát nagyobb darabokra vágjuk, kicsit zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a megsózott, borsozott, majorannával megszórt májat. Belerakjuk a darabokra vágott vö
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy serpenyőben pirítsuk meg a fokhagymát 2 dkg vajjal, majd tegyük ugyanezt a csirkemájjal is. Az egészet öntsük át a turmixgépbe, tegyük még bele a maradék
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy serpenyőben pirítsuk meg a fokhagymát 2 dkg vajjal, majd tegyük ugyanezt a csirkemájjal is. Az egészet öntsük át a turmixgépbe, tegyük még bele a maradék
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy serpenyőben pirítsuk meg a fokhagymát 2 dkg vajjal, majd tegyük ugyanezt a csirkemájjal is. Az egészet öntsük át a turmixgépbe, tegyük még bele a maradék
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>