» 6 kicsontozott, bőrös csirkecomb » 90 g kimagozott, fekete olajbogyó » 90 g morzsolt fetasajt » 2 vékony szeletekre vágott lila hagyma » 1 csomó rukkola » 1 narancs frissen facsart leve » 3 evőkanál extraszűz olívaolaj
Melegítsük fel az olajat és a csirke mindkét oldalát süssük meg 10 perc alatt. Adjuk hozzá a hagymát és pároljuk puhára. Locsoljuk meg a narancs-és citromlével. Fedjük le és forraljuk fel. Szórjuk meg a kimagozott olajbogyóval és a morzsolt fetasajttal. fedjük le és még 1 percig főzzük. Tegyük tálalóra, locsoljuk meg a szafttal és a rukkolával tálaljuk.
Elkészítési idő 22 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom