» 1 l csirkealaplé » 2 ek. szójaszósz » 1 1/2 ek. melasz » 2 ek. citromlé » 2 gerezd fokhagyma » 40 g mogyoróvaj » 50 g sózatlan mogyoró, felaprítva » 125 g főtt csirke » 75 g újhagyma
A húslevest felforraljuk, közben beledolgozzuk a szójaszószt, a melaszt és a zúzott fokhagymát. Negyed óráig takarékon pároljuk, a citrom levével pedig pikánssá tesszük. Ezután a mogyoróvajat keverjük bele és további 5 percig rotyogtatjuk. Csak a legvégén rakjuk bele a felaprított főtt csirkét és a mogyorót. Tálaláskor pedig újhagymakarikákkal díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom