Roston sült bélszínjava rokfortos vajjal - Franciaország recept
Hány személyre: 4 személyre
» 2 ek. étolaj » 4 vastag szelet bélszín » bors » 1 csokor metélőhagyma » 100 g vaj » 100 g rokfort » 1 ek. konyak
A bélszínt fűszerezzük borssal, locsoljuk meg olajjal és hagyjuk egy órát pihenni.
Tisztítsuk meg a hagymát, vágjuk fel és dolgozzuk össze a megolvadt vajjal, az összetördelt rokforttal és a konyakkal. Fűszerezzük ízlés szerint borssal.
Grillezzük a húst 5 percig, majd fordítsuk meg, kanalazzuk rá a keveréket és még pirítsuk 3 percig.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom