Dolgozzuk össze a zsemlemorzsát a
vaj felével, egy
tojássárgájával, az összevágott
hagymával és a felaprított
kakukkfűvel, valamint
petrezselyemmel. Fűszerezzük
sóval és
borssal. Kissé vágjuk be a húst és kanalazzuk bele a keveréket.
A maradék
vajon süssük meg mindenhol a húst, hogy aranysárga legyen, közben pedig ízesítsük
sóval és
borssal. További fél óráig takarékon pirítsuk. Ha kihűlt helyezzük a kinyújtott tésztára, göngyöljük fel, kenjük be
tojással és előmelegített sütőben háromnegyed óra alatt megsütjük.
Köretnek süssük meg a ketté szelt
paradicsomokat a hús zaftjában. Fűszerezzük
sóval,
borssal és
petrezselyemmel.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>