» 3 érett mangó, kockára vágva » 1 csésze fehérborecet » 3/4 csésze durva szemcséjű pálmacukor » 1 gyömbér meghámozva és lereszelve » 2 ek. növényi olaj » fél tk. rómaikömény-mag » fél tk. összetört koriander » 1/4 tk. fekete mustármag » 1/4 tk. őrölt kurkuma
Keverjük össze a mangót, az ecetet, a pálmacukrot és a gyömbért. Az olajat forr, aósítsuk fel, tegyük bele a rómaikömény-magot, a csilit, a koriandert, a mustármagot és a kurkumát. Pirítsuk 30 másodpercig. Adjuk hozzá a mangós keveréket, keverjük össze, és forraljuk fel. vegyük kissebbre a lángot, és főzzük 45 percig. Amikor elkészült tegyük üvegekbe, és egy éjszakát hagyjuk hűlni.
Előkészület: 30 perc.
Főzési idő: 45-50 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom