A hagymát vágjuk karikákra, majd pirítsuk meg vajon. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott burgonyát, és együtt tovább pirítjuk. Majd liszttel megszórjuk, felengedjük
Felverjük az aludttejet és a tejszínes krémsajtot, ezután citromléval, borssal, sóval f?szerezzük. Majd letakarva h?t?be tesszük, amíg nem használjuk fel. A paprikát átmo
Készítsünk világos rántást a vajból és a lisztb?l, majd öntsük fel a borral és a húslevessel. A sajtot finomra reszeljük, elkeverjük a tejföllel és a tejszínnel és lassan
Vágjuk fel apróra a sonkát és a gombát, majd vajon práoljuk meg. Hozzáadjuk a kukoricát, sózzuk meg, f?szerezzük szerecsendióval és fehér borssal. Ehhez adjuk hozzá a tej
A túrót áttörjük, adjuk hozzá a tojásokat, a lisztet és a sajtot, ízesítsük kevés sóval és a finomra aprított kaporral és keverjük simára. Annyi vizet és zsemlekockát adu
A fácánt tisztítás után fel daraboljuk és hideg vízben feltesszük f?ni.Forrás után bele tesszük a zöldségeket, a szegf?szeggel megt?zdelt hagymát, a f?szereket, és a hús
Er?leves, marhahúsleves vagy csirkeleves kockákból húsleves lét készítünk, úgy hogy felforraljuk 1,5 liter vízzel a 2 kockát és kész.
A vöröshagymát és lilahagymát me
Az összetört csontokb?l lassú t?zön kb. két órán át er?s alaplevet f?zünk. Világos vajas rántást készítünk, majd hozzáadjuk az összevágott zöldeket és a turbolyát, mjad ö
Ugrás a lap tetejére >>