Egy edényben vagy olajsütőben az olajat 170 fokra forrósítjuk. A paszternákot, a sárgarépát és a burgonyát karcsú hasábokra vágjuk, és a forró olajban 1,5
Pucoljuk meg, folyó víz alatt öblítsük át és daraboljuk fel a répát. Sós vízben pároljuk puhára, majd ha kihűlt botmixerrel keverjük simára. Dolgozzuk bel
Melegítsük elő a sütőt 230 fokra. A sütőtököt tegyük egy tepsibe és locsoljuk megy 1 evőkanál olajjal. Süssük 20 percig. A maradék olajon pároljuk puhár
A főtt, forró orzót a sütőtökkel és a parmezánnal összekeverjük. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát is összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és az
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom