A megtisztított, megmosott gombafejeket sóval, borssal ízesítjük, lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd felhevített olajon készre sütjük. A petre
A karfiolt szétszedjük, megfőzzük, megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
A kelkáposztát feldaraboljuk, fűszeres vízben megfőzzük, leszűrjük, megfűszerezzük, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsüt
A paradicsomokat felszeleteljük, megfűszerezzük. A tojásokat, 10 dkg lisztet, tejet, felaprított fokhagymát, és petrezselymet, fűszereket összekeverjük. A parad
A tököt felszeleteljük, lesózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
Zucchinit hosszanti irányban vékony szeletekre vágjuk, sóval felvert tojásba és a sajttal elkevert zsemlemorzsába forgatjuk. Serpenyőbe olajat hevítünk, megsüt
A zöldségeket alaposan öblítsük át és csöpögtessük le. A padlizsánt és a cukkinit karikázzuk fel, a paprikát pedig csumázzuk ki és kockázzuk fel. A parad
Összes zöldségfélét megmossuk, és felkockázzuk. Hagymát felkarikázzuk és a zúzott fokhagymával együtt üvegesre pirítjuk az olajon, hozzáadjuk a zöldsége
Ugrás a lap tetejére >>