» 20 lehámozott és kimagozott szőlőszem » 20 sárgadinnyegolyó » 20 dkg mandula » 2 szelet kenyér » 3 gerezd fokhagyma » fél dl olívaolaj » fél kg jégkása » só » bors
Első lépésként leforrázzuk a mandula héját, hogy könnyen megpucolhassuk a héját. Ezután összeérleljük a mandulát, a fokhagymát a szétmorzsolt kenyeret, az olívaolajat és a jeget. Másnap jól összeturmixoljuk és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Végül tegyünk a tetejére meghámozott szőlőszemeket és dinnyegolyókat. Hidegen kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom