» 60-70 dkg sertéscomb » 1 fej vöröshagyma » 8-10 db közepes méretű csemege uborka kis kockára vágva » ételízesítő » bors » fokhagyma
Az apróra vágott hagymát és a felcsíkozott húst kevés olajon kicsit megpirítjuk, megszórjuk ételízesítővel, és amikor a hús kifehéredik, felengedjük kevés vízzel. Erre jön 3-4 gerezd fokhagyma, amit a fokhagyma nyomón átpréselünk vagy apróra felkockázunk. Amikor a hús már majdnem megfőtt, rádaraboljuk az uborkát, így az kicsit még párolódik. Ilyenkor lehet rá rakni 2-3 evőkanál uborkalevet is. Tejfölös-lisztes habarás is tehető rá.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom