Elkészítés:Egy őzgerinc formát hideg vízzel kiöblítünk,kibéleljük folpakkal.A zöldségeket apró kockára vágjuk.A vizet a leveskockával felforraljuk,a tűz
A főtt krumplit meghámozzuk, lereszeljük. A vajat egy tálba tesszük, majd hozzákeverjük a juhtúrót, a felaprózott kaprot, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk. A burg
A főtt krumplit meghámozzuk, lereszeljük, az almát megtisztítjuk, magját eltávolítjuk, majd ezt is lereszeljük. A vajat egy tálba tesszük, és hozzákeverjük
A felkockázott padlizsánt olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát és a felszeletelt zellert. 5 perc elteltével be
A főtt tojások sárgáját eltávolítjuk, és összekeverjük a tejbe áztatott zsemlével. Ebből lesz a töltelék. Ehhez keverjük továbbá a fűszereket, halat, m
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom