Keresett szó : Sárgarépa (492 db)
A meghámozott sárgarépát, vöröshagymát, póréhagymát és zellert vékony csíkokra vágjuk. Következő lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez
A madarakat megtisztítjuk, majd a combokon kívül mindent levágunk a törzséről. Alaposan megmossuk, majd vajat hevítünk, és addig pirítjuk benne, amíg barna ne
A libát megtisztítjuk, a nyakát levágjuk, belsőségeit kiszedjük. A vajat felhevítjük, majd a liba minden oldalát megpirítjuk benne, majd egy lábosba rakjuk. A
A felszeletelt céklát megsózzuk és meglocsoljuk a citrom levével. Ezután vajban és kevés vízzel 20 percig pároljuk. Ezután a sárgarépával pároljuk tovább,
A húst apróra vágjuk, majd a csonttal együtt olajon megpirítjuk. A sárgarépát és a hagymát felszeleteljük, majd a fűszerekkel együtt a csonthoz és a húshoz
Pároljuk meg a hagymát kb. 1/2 liter vizen a fűszerekkel, majd adjuk hozzá a borsót, és a sárgarépát, és az egészet pároljuk puhára, szükség szerint felön
Forró olajban megpároljuk a kockára vágott hagymát, átforgatjuk rajta a felkarikázott sárgarépát és fehérrépát. Felöntjük 1,5 l vízzel. Mikor felforrt, b
Az apróra vágott szalonnát halvány barnára pirítjuk, majd csak a zsírjában dinszteljük a szintén apróra vágott vöröshagymát.
Ha kész, hozzáadjuk a kar
Ugrás a lap tetejére >>