» 2 vastag kenyér szelet » 2 evőkanál csilikrém » 2 vastag szelet kemény kecskesajt, egyenként kb. 9 dkg » 2 evőkanál fokhagymával ízesített olívaolaj » őrölt fekete bors
Magas hőfokozaton melegítsük elő a grillsütőt. A kenyérszeletek mindkét oldalát kenjük meg olívaolajjal és az egyik felét pirítsuk meg. Csilikrémmel kenjük meg a másik felét és a kecskesajtot rakjuk rá. A grill alá tegyük vissza 3-4 percig süssük vagy míg a sajt meg nem olvad és aranybarna nem lesz. Borsozzuk és tálalhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom