A húst felszeleteljük, majd forró olajban megsütjük. Amikor kih?lt, finomra daráljuk. Hozzáadjuk a tejszínt, sót, borsot és petrezselyemzöldet, és habosra keverjük. A zse
A rákokat néhány percig g?zfürd?ben pároljuk, majd ha kih?ltek, olajat folyatunk rájuk. Eközben a zellert leturmixoljuk, majd átsz?rve elkeverjük a vermuttal, a citromlév
A rákhúst sós, babérlevéllel és rozmaringgal f?szerezett vízben 10 percig f?zzük. 5 db kivételével összeturmixoljuk a tojássárgájával, a fogasfilével, tejszínnel, citroml
A sajtot feldaraboljuk, és összeturmixoljuk a besamellel, f?szerekkel és a felaprított metél?hagymával. A tojásfehérjét felverjük, és a krémbe forgatjuk.
A zsemléket beáztatjuk a tejbe, majd amikor jól megszívták magukat, a maradék tejet leöntjük róla. A tojást kikeverjük a vajjal, sajttal és a f?szerekkel, majd beledolgoz
A fölösleges részeket vágjuk le a sonkáról, kockázzuk fel, majd egy turmixgépben jól aprítsuk össze. Ezután dolgozzuk össze a szósszal, a ketchuppal, a paradicsompürével,
Keverjük össze a joghurtot és a tejfölt. Adjuk hozzá a többi hozzávalót is, és tegyük a h?t?be pár órára. Öntsük a mártást tálba, és szórjuk meg a tetejét földimogyoróval
A tojásokat összeturmixoljuk a besamellel, mustárral és f?szerekkel.
A tojásfehérjét habbá verjük, majd a krémbe forgatjuk.
Hidegen tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>