A diót száraz serpeny?ben megpirítjuk, majd amint kih?lt, egy mozsárban összetörjük. Ezután egy turmixba tesszük a krémsajtot, a rokfortot, a diót, a mustárt és a tejszín
Az epret alaposan megmossuk, majd leturmixoljuk. Hozzáöntjük a tejszínt, és a tojások sárgáját. Cukorral, sóval és mézzel ízesítjük, majd simára keverjük. A tojások fehér
Robotgépbe rakjuk az összes hozzávalót és turmixoljuk össze. A gyümölcs azért maradjon darabos. 1,5 dl-es poharakba kanalazzuk. 2 órára rakjuk a mélyh?t?be lefóliázva. Tá
Az újhagymát felkarikázzuk, majd olajban megpároljuk, és hozzáadjuk a babot. Ezután felöntjük vízzel, beledobjuk a húsleveskockát, és az egészet felforraljuk. Készre f?zz
A kagylót sóval és bazsalikommal ízesített vízben megf?zzük. Utána lesz?rjük, és amikor kih?lt, rozmaringgal és fehér borssal megf?szerezve összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a
Egy lábosba tesszük a szétmorzsolt halat, és hozzákeverünk annyi tejszínt, hogy krémes állaga legyen, valamint a vodkát, a borsot és a felaprózott kaprot. A borókabogyót
A hagymát félbevágjuk, majd felszeleteljük. Olajat hevítünk, és megfonnyasztjuk rajta. A gombát szeletekre vágjuk, és a hagymához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, és ráhintjük a
A tököt összenyomkodjuk, belekeverjük az összepréselt fokhagymát, majd g?zfürd?ben kb. 20 percig pároljuk. Ezután összeturmixoljuk kevés zöldséglevessel, olajjal és sóva
Ugrás a lap tetejére >>