A gombát megtisztítjuk, majd rálocsoljuk a vajat, és sóval, borssal ízesítjük. 2 órát állni hagyjuk, majd grillroston 10 percig sütjük. Citromlével és kapr
A gombát felaprítjuk, és forró vajon megpároljuk. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a gombához keverjük, majd felaprított fokhagymával és a fűszerek
A joghurtot gézbe öntjük, majd hagyjuk, hogy a savó kicsöpögjön belőle, és összekeverjük kevés olajjal, a felaprózott bazsalikommal és sóval. A felaprózot
A megtisztított hagymák tetejéről vágj le egy- egy kalapot.Az alja egyenes legyen,a közepüket úgy vájd ki, hogy kb. 1 cm- es fala legyen.Majd dobd forrásban lé
Vágjuk le a gomba tökjét. Bazsalikom leveleit aprítsuk finomra. Fokhagymát szeleteljük fel vékonyra. Keverjük össze az olajat és a bort, ízesítsük sóval és
A megtisztított, megmosott gombafejeket sóval, citrommal és babérlevéllel ízesített vízben néhány percig főzzük. Leszűrjük, és leszárítjuk. A hagymát fe
A felaprított hagymához hozzákeverjük a felaprózott gombaszárakat és kettőt a gombafejekből, majd az egészet olajon megpirítjuk. Ezután levesszük a tűzről,
A citromot megmossuk, megtöröljük, a levét kifacsarjuk. A pepperónit megmossuk, kimagozzuk, és finomra aprítjuk. A fokhagymát finomra vágjuk. Összekeverjük a c
Ugrás a lap tetejére >>