A spárgát megtisztítjuk, majd sóval és cukorral ízesített vízben puhára f?zzük. A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet, só
A süt?t melegítsük el? 200 fokra. A gombák tetejét spricceljük meg olaj felével. A gombafejeket a lemezes oldalukkal felfelé tegyük egy tepsibe. Töltsük meg fetával, petr
Egy kivajazott tepsibe tesszük a gombafejeket, úgy, hogy a nyílásuk felfelé nézzen. Sóval, borssal, majoránnával ízesítjük.
A fokhagymát összetörjük, a zöldnövényeket ap
Tegyük meleg vízbe a paradicsomot és miután megpuhul vágjuk apróra. Adjuk hozzá még a töltelék összetev?it és alaposan forgassuk át, borssal ízesítjük. Az így kapott mass
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, és sóval ízesítjük. Az olajat összekeverjük a liszttel, majd beleforgatjuk a gombát, és roston kisütjük. A vajat kikeverjük a Piros Ara
F?zzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Sz?rjük le, majd tegyük félre. A gombakeveréket és 2 ev?kanál kecap manist tegyünk egy tálba, rázzuk össze. Hevítsük fel a vok
A leveleket lemossuk, majd forró, sóval ízesített vízzel leöblítjük. Lecsöpögtetjük, majd a felét egy kiolajozott t?zálló tálba rendezzük. A gombát megmossuk, majd a leve
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a fokhagymát kevés olajon, majd szórjuk bele a gombát is. Alaposan rázogassuk össze. Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét és a bort, m
Ugrás a lap tetejére >>