A spárgát megtisztítjuk, majd sóval és cukorral ízesített vízben puhára főzzük. A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, hozzáadjuk a felaprított petrez
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A gombák tetejét spricceljük meg olaj felével. A gombafejeket a lemezes oldalukkal felfelé tegyük egy tepsibe. Töltsük meg
Egy kivajazott tepsibe tesszük a gombafejeket, úgy, hogy a nyílásuk felfelé nézzen. Sóval, borssal, majoránnával ízesítjük.
A fokhagymát összetörjük, a z
Tegyük meleg vízbe a paradicsomot és miután megpuhul vágjuk apróra. Adjuk hozzá még a töltelék összetevőit és alaposan forgassuk át, borssal ízesítjük. A
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, és sóval ízesítjük. Az olajat összekeverjük a liszttel, majd beleforgatjuk a gombát, és roston kisütjük. A vajat kikeverj
Főzzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le, majd tegyük félre. A gombakeveréket és 2 evőkanál kecap manist tegyünk egy tálba, rázzuk össze. H
A leveleket lemossuk, majd forró, sóval ízesített vízzel leöblítjük. Lecsöpögtetjük, majd a felét egy kiolajozott tűzálló tálba rendezzük. A gombát megm
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fokhagymát kevés olajon, majd szórjuk bele a gombát is. Alaposan rázogassuk össze. Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét
Ugrás a lap tetejére >>