A hagymát felaprítjuk, kevés Rama margarinon megpároljuk, rátesszük a húst, a Piros Aranyat és a fűszereket, majd átpirítjuk.
A cukkínit félbevágjuk, magj
Egy éjszakára tönkölyt beáztatjuk. Másnap megfőzzük, kevés ideig duzzasztjuk a láng eloltása után, majd a felesleges vizet leszűrjük. Húsdarálón ledarál
A palacsinta alaptészta hozzávalóit összekeverjük, majd a szokott módon, forró olajos serpenyőben megsütjük a palacsintákat. A lenmagot és a korpát vízzel e
Beáztatjuk a hajdinát és a kölest, kicsit felforraljuk, majd fedő alatt duzzaszt-juk. A lenmagot pár percig főzzük, majd a tűzről levesszük és hűtjük, belet
A zöldségeket vágjuk fel apró kockákra és főzzük meg kevés vízben. A lisztet keverjük el a tejjel és öntsük fel annyi zöldséglével, hogy 4 dl-t kapjunk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom