A tésztát f?zzük meg, só nélkül és utána sz?rjük le. Egy nagy teflonserpeny?ben középer?s lángon forrósítsuk fel az olajat. Adjuk hozzá a hagymát és 3-5 perc alatt párolj
A megmosott halfilét kiterítjük, leszárítjuk, majd megszórjuk ételízesít?vel. Az alaposan megmosott, szártalanított parajlevelekkel betakarjuk, majd meghintjük ?rölt fehé
A leveskockát kb. 1,5 l vízben megf?zzük, beletesszük a kelbimbót, puhára f?zzük, majd a sovány tejfölös liszttel behabarjuk. Sóval, apróra vágott zöldpetrezselyemmel f?s
Különböz? fajta salátákat nagyobb darabokra tépkedjük, majd megmossuk, lecsurgatjuk. Egy nagy salátás tálba tesszük, és nagyobb darabokra vágott hámozott körtét, összemor
A burgonyát apró lyukú reszel?n lereszeljük, a levét kicsavarjuk. Összekeverjük az egész tojásokkal és annyi liszttel, hogy palacsinta s?r?ség? legyen. Ízesítjük sóval, b
1/2 kg kukoricadarát beleöntünk 2 liter vízbe amibe belereszelünk 1 citrom héját, 1 tk. sót. Lassú t?zön, folyamatos kevergetés mellett felf?zzük, kb. háromszorosára daga
Keverjük gyorsan össze a hozzávalókat, majd tegyük a h?t?be 3-4 órára. Ha kivettük, egyengessük bele a tésztát egy süt?papírral kibélelt tepsibe, öntsünk rá lekvárt, majd
A megmosott, megtisztított burgonyát kisebb kockákra vágjuk. Er?levesben feltesszük f?ni, ételízesít?vel meghintjük. Amikor a burgonya félig megpuhult, hozzáadjuk a tarho
Ugrás a lap tetejére >>