A mogyorót sodrófa vagy más konyhai eszköz segítségével durvára törjük. A cukrot, a vajat és 4 evőkanál vizet összekeverünk és kis lángon elkezdjük hev
A vajat habosra verjük, majd hozzákeverjük a sütőporos lisztet, a sót, a narancsaromát, az egész tojást és a tojássárgáját, majd az egészet alaposan össze
Az egész tojást összekeverjük a tojássárgájával, a cukorral, a vaníliás cukorral, a kávéporral, a vízgőz fölött olvasztott csokoládéval, az őrölt mand
A tojások sárgáját válasszuk el a fehérjétől.Az almát hámozzuk meg és reszeljük le. A tojássárgát a cukorral keverjük habosra.Adjuk hozzá az átszitált
A banánokat villával szétnyomkodjuk, és hozzá adjuk a vajat és a cukrot. A tepsit vajjal kenjük át, a sütőt pedig 175° C-ra melegítjük elő. Egyesével hozz
A tejbe öntjük a pudingport, majd addig főzzük, amíg sűrű nem lesz. Ekkor letakarjuk, és megvárjuk, amíg kihűl. Eközben a csokoládét felaprózzuk vagy egy r
A tejet forraljuk fel a hosszában félbevágott vaníliarúddal, majd olvasszuk meg benne a vajat. Hagyjuk kihűlni. A lisztet keverjük össze a cukorral és a tojások
Egy tálban összekeverjük a diót, a pisztáciát, a cukrot, a fahéjat és a csokit. A réteslapokat elfelezzük, ötöt megkenünk vajjal, egymásra tesszük, és egy
Ugrás a lap tetejére >>