A csokoládét darabokra törjük és vízgőz fölött felolvasztjuk. Hagyjuk kihűlni. Hozzáadjuk a vajat, és simára keverjük. Apránként belekeverjük a tojást �
Törjünk darabokra 110 g étcsokoládét, és olvasszuk meg vízgőz fölött. Kenjünk ki 20 bonbonformát a csokoládéval, és tegyük 15 percre a hűtőbe. Olvasszuk
Egy tálban a lisztekhez keverjük a cukrot, a vajat és a csokichipset, majd az egészet egy sütőpapírral kibélelt tortaformába tesszük. Villával megszurkáljuk,
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Vajazzunk ki 4 darab 18 ml-es csészét, majd állítsuk tepsibe. Tegyük egy tálba a sütőporos lisztet, a kakaóport és a sót
Mindhárom csokit külön lábosba tesszük, egyharmadnyi tejszínnel felöntjük, majd mindegyiket megolvasztjuk, és hűlni hagyjuk. Ezután beleszórjuk a megfelelő k
Egy tálban összekeverjük a vajat, a sütőport, a lisztet, a porcukrot és 2 ek. kakaót, majd egy másfél literes hőálló tálba töltjük. Rászórjuk a maradék
Feltesszük forralni a tejet, és közben belerakjuk a hosszában szétszedett vaníliát. A tojásokat szétválasztjuk és a sárgákat 2 dl még hideg tejjel simára k
Egy tálban összekeverjük a tojások sárgáját a cukorral és az olvasztott csokival, a tejszínt pedig felverjük, majd beleforgatjuk a likőrös keveréket és a ha
Ugrás a lap tetejére >>