A tejszínhabport összekeverjük a tejjel, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a felolvasztott vajat. A krémet alaposan összekeverjük, majd hűtőbe tesszük. A
A vajat keverő tálban habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a tojásokat, a vaníliás cukrot, majd a liszttel elkevert sütőport és a tejet. Finomabb a sütemén
Egy tepsit kenjünk ki vajjal és szórjuk meg liszttel.
Dolgozzuk jól össze a mandulát a porcukorral és a tojások fehérjével. Ha már megfelelő állaga van a t
1 dl tejet megmelegítünk, belemorzsoljuk az élesztőt, és megkelesztjük. A liszthez hozzáadjuk a vajat, a tojássárgáját és a kovászt. Sóval ízesítjük, maj
A szardíniafilét sózzuk meg, locsoljuk meg olívaolajjal, fedjük le, és tegyük a hűtbe, amíg a töltelék elkészül.
A lisztet tegyük egy tálba, adjuk hozzá
Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a lisztet, a vajat, a borsot, a szárított paradicsomot és a reszelt sajtot. Az így kapott masszát fóliázzuk be, és tegyük f
Az élesztőt feloldjuk a cukros ananászlében, majd néhány perc után a liszthez keverjük a tojással, a vajjal együtt. Az egészet alaposan összegyúrjuk, majd 3/
A szedret megtisztítjuk, majd feldaraboljuk, hozzákeverjük a citrom levét, a cukrot. Az egészet leturmixoljuk, majd beleforgatjuk a joghurtot és a felvert tejszínt
Ugrás a lap tetejére >>