Habcsóktorta piros gyümölcsökkel és sok habbal recept
Hány személyre: 8-10 személyre
» 1 l eperfagylalt » 1 l vaníliafagylalt » 500 g eper » 200 g porcukor » 1 narancs » 1 dl tej » 3 dl tejszín » 8-10 nagy habcsók » 200 g vegyes piros gyümölcs
Egy nagy tálat béleljünk ki a fagylaltokkal és tegyük egy órára a hűtőbe.
Az epret jól turmixoljuk össze a porcukorral és a narancs levével.
Egy habverővel jól dolgozzuk össze a tejszínt néhány kanál tejjel és egy kevés cukorral.
A fagylaltot borítsuk ki, rakjuk körbe a felvágott, tejszínhabbal megkent habcsókokkal. Középre rakjuk a piros gyümölcsöket és öntsük rá a eperszószt.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom