A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A mézet megmelegítjük, hozzáadjuk a cukrot, és addig keverjük, amig elolvad. Hozzáadjuk az aromát és levesszük a tűzről.
A tojást a zsírral, mézzel, tejjel és cukorral állandó keverés mellett, gőz felett felmelegítjük. A sütőport belekeverjük a lisztbe, és a tojásos-mézes ma
A cukrot megpirítjuk, majd hozzáöntjük a vizet és felforraljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és összegyúrjuk, majd egy napig pihentetjük. Kinyújtjuk, kisz
Felforraljuk a mézet, és hozzáadjuk mindkét liszt felét, mikor levettük a tűzről. Egy napig állni hagyjuk, majd hozzáadjuk a többi lisztet, a 3 tojás sárgáj
A lisztbe belekeverjük a sütőport, fahéjat és citromhéjat. A tojásokat kikeverjük a mézzel, citromlével és porcukorral. Utána a liszthez adjuk, és összedolg
A mézet felmelegítjük, majd belekeverjük a Rama margarint. A tojásokat kikeverjük a porcukorral és a citrom levével, majd a mézes Rama margarinhoz keverjük. A k
A vajat vágjuk kockára. A lisztet keverjük össze a sütőporral, és a cukorral, majd adjuk hozzá a vajat. Tegyük hozzá a tojássárgáját, a mézet és a narancs
Fogunk egy tálat, beletesszük a mézet, a tojássárgájákat, a vaníliás cukrot, a fahéjat, a szegfűszeget, a mogyorót, a csokit, a citromlevet, a sütőport. Az
Ugrás a lap tetejére >>