Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját, a cukrot és a bort, majd hozzáadjuk a kevés vízben feloldott zselatint, és az egészet a h?t?be tesszük. A mandulás csókot rumba
Egy tálban összekeverjük a süt?poros lisztet a Rama margarinnal, a tojások sárgájával, a reszelt citromhéjjal és a cukorral. Egy órára h?t?be tesszük, majd henger formára
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, majd tegyük egy süt?papírral kibélelt tortaformába. Villával szurkáljuk meg. a keményít?t keverjük ki egy kis tej
A vajat (vagy a Rama margarint) egy robotgép segítségével lágyra keverjük, majd beletesszük a porcukrot, a vanillincukrot, és ezeket jó alaposan összekeverjük. A liszthez
Fogunk egy tálat, és beletesszük a vajat, a búzadarát, majd miután elkevertük, állni hagyjuk. Ezután megsózzuk, hozzáöntjük a lik?rt, és annyi vizet, hogy jól gyúrható ma
A tojássárgáját a vajjal habosra keverjük, azután lassan hozzáadagoljuk a lisztet, a süt?port, a darált mandulát, a cukrot, a konyakot és 3 ev?kanál vizet. Alaposan össze
Egy tálban a lisztekhez keverjük a mandulát, a cukrot és a vajat, majd az egészet eloszlatjuk kagylóformájú süt?formákban. Így el?melegített süt?ben, 175 C-on kb. 15-20 p
Ugrás a lap tetejére >>