A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és el?melegített süt?ben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kih?lni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: A rumot keverjük el a
liszttel és a
cukorral, majd g?z felett f?zzük s?r?re. Hagyjuk ezt kih?lni. A többi hozzávalóval (kivéve a Rama
margarin és a por
cukor) járjunk el hasonlóképpen, majd a két krémet dolgozzuk össze, valamint adjuk még hozzá a Rama
margarin és a por
cukor habosra vert keverékét. Az így kapott krémb?l tegyünk félre pár kanállal, amivel majd kés?bb a sütemény te
tejét kenjük meg, a többit kenjük a két lap közé. Végül a díszítés hozzávalóiból készítsünk
tejszínhabot, és ezzel díszítsük süteményünket. H?t?ben hagyjuk kicsit pihenni.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>