A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: A
tojássárgákat verjük fel a
cukorral, majd gőz felett főzzük sűrűre. Hagyjuk ezt kihűlni. A többi hozzávalóval (kivéve a Rama
margarin és a por
cukor) járjunk el hasonlóképpen, majd a két krémet dolgozzuk össze, valamint adjuk még hozzá a Rama
margarin és a por
cukor habosra vert keverékét. Az így kapott krémből tegyünk félre pár kanállal, amivel majd később a sütemény te
tejét kenjük meg, a többit kenjük a két lap közé. Végül a díszítés hozzávalóiból készítsünk
tejszínhabot, és ezzel díszítsük süteményünket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>