Egy tálban verjük habbá a
tojások sárgáját a
cukorral, egy másikban keverjük el a diót a rétes
liszttel és a sütőporral. A két tál tart
almát adagolva összevegyítjük. A
tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd ezt is óvatosan belekeverjük. Az így kapott tésztát kikent, és ki
lisztezett tepsibe öntjük, és kisütjük. Egy edényben felfőzzük a
tejet a
liszttel. Mikor már eléggé besűrűsödött félre tesszük. A Rama
margarint habosra keverjük a por
cukorral, majd a többi hozzávalóval együtt az edény tart
almához keverjük. A tésztát vágjuk félbe, és kenjünk közé a tölteléket, majd holdformával szaggassuk ki. A máz hozzávalóiból sűrű keveréket készítünk, ezzel kenjük meg a holdacskákat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>