Fogunk egy keverőtálat, amelybe beletesszük a
lisztet, a sütőport, a cukrot, a vanillincukrot, a
tojást, a
vajat, a lekvárt és a fehér
csokoládét, majd az egészet egy konyhai robotgéppel összedolgozzuk. Egy tepsibe sütőpapírt teszünk, majd két teáskanál segítségével a masszából kis darabokat halmozunk a sütőpapírra. A halmokat egy villával laposra nyomkodjuk, majd alacsony fokozaton kb. 20 percig sütjük, majd megvárjuk, amíg kihűlnek. Eközben a fehér
csokoládét felolvasztjuk, és a kihűlt kekszeket belemártjuk. Erre szórjuk rá a reszelt
narancshéjat, és megvárjuk, amíg megszilárdul. Addig felolvasztjuk a tortabevonót és végül ezzel díszítjük a kekszeket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>