275 g vajat robotgéppel habosra verünk, majd hozzáadjuk a cukrot, a fahéjat, a tejet, a kakaóport és a lisztet, majd az egészet alaposan összedolgozzuk, míg lágy masszát
Egy tálban összekeverjük a vajat, a sütőport, a lisztet, a porcukrot és 2 ek. kakaót, majd beleforgatjuk a gyümölcsöket, és egy másfél literes hőálló tálba töltjük. Rászó
Egy lábosban megolvasztjuk a vajat és a mézet, közben egy tálban összekeverjük a cukrot, a tojást, a kakaó felét, a vágott mandulát, a rumot, a fűszerkeveréket és a sütőp
Egy tálban a liszthez keverjük a sót, 3 ek. vajat, az élesztőt, a tojást, 2 ek. cukrot, és annyi tejet, hogy lágy legyen a tészta. Az egészet alaposan összegyúrjuk, majd
Egy serpenyőben melegíteni kezdjük a vajat, a cukrot, a szirupot, majd ha teljesen felolvadt, hozzáadjuk a zabpelyhet, a diót és a csokit. Az egészet tepsibe tesszük, els
A csokit és a vajat megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a tojást, a cukrot, az aromát és a liszteket is, és az egészet egy kivajazott tepsibe tesszük. Ezután a maradék vajh
Egy lábosban megolvasztjuk a szirupot, a vajat és 12 dkg barna cukrot, majd hozzákeverjük a mazsolát, a zabpelyhet és a fahéjat. Az egészet egy kivajazott tepsibe tesszük
Egy tálban a lisztekhez keverjük a citromhéjat, a cukrot és a vajat, majd az egészet eloszlatjuk kagylóformájú sütőformákban. Így előmelegített sütőben, 175 C-on kb. 15-2
Ugrás a lap tetejére >>