Egy tálban a lisztekhez keverjük a cukrot, a vajat, a narancshéjat, az aromát és a csokichipset, majd az egészet egy sütőpapírral kibélelt tortaformába tesszü
Miközben a csokit gőz felett megolvasztjuk a kakaót egy sütőpapírral kibélelt tepsibe szórjuk. Ezután a csokiba keverjük a diót és a narancshéjat. Kis halmok
Egy tálban a lisztekhez keverjük a vajat, a porcukrot, majd az egészet egy kivajazott tepsibe töltjük, és előmelegített sütőben 160 C-on 35-40 percig sütjük.
A vajat egy tálban puhára keverjük, majd hozzáadjuk a kakaót és a porcukrot. Ezután belekeverjük az aromát és a reszelt narancshéjat, és hűtőben tároljuk.
Egy tálban a lisztekhez keverjük a sütőport, a zabpelyhet, a cukrokat, a tojást és az eszenciát. Ezután fokozatosan az olajat is beleforgatjuk az aszalt gyümölc
Egy tálban a lisztekhez keverjük a sütőport, a zabpelyhet, a cukrokat, a tojást és az eszenciát. Ezután fokozatosan az olajat is beleforgatjuk az áfonyával és
125 g vajat habosra verünk a cukorral, a sóval, a vaníliás cukorral, a tojásokkal és a mogyoróval, majd alapos kevergetés mellett hozzáadjuk a kétféle lisztet,
75 g vajat habosra verünk a cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval és a tojásokkal, majd beledolgozzuk a kétféle lisztet és a sütőport. A lágy masszává keve
Ugrás a lap tetejére >>