A cukrot keverés nélkül világosbarnára karamellizáljuk, majd belekeverjük a mogyorót. Az így kapott masszát olajozott tálon szétterítjük és 20 percig pihentetjük. A kih?l
A vajat és a cukrot kis lángon szép barnára pirítjuk, majd hozzákeverjük a mandulát és kis lángon tovább melegítjük folyamatosan kevergetve. Ezután egy süt?lapon szétterí
125 g vajat habosra keverünk a mandulamasszával, 125 g cukorral, a tojásokkal, a búzaliszttel, a süt?porral, a mandulával és a morzsával. Az egészet alaposan összekeverjü
A porcukrot elkezdjük karamellizálni közepes lángon addig, amíg világosbarna nem lesz. Ezután belekeverjük a kakaóbabtöretet, majd olajozott tálra öntjük és negyed óráig
Az apróra tört piskótát meglocsoljuk a rum és 250 ml víz keverékével. A kókuszkrémet felolvasztjuk és félretesszük h?lni. A porcukrot, a vaníliás cukrot és a kakaóport ös
A tejszínt és a glükózszirupot 1 percig forraljuk, majd a t?zr?l levéve hozzáadjuk a rumot. Az így kapott rumos tejszínt összekeverjük a feldarabolt csokoládékkal úgy, ho
A tejszínt és a glükózszirupot felforraljuk és 1 percig f?zzük. Hozzáadjuk a mozsárban zúzott sáfrányt és a vaníliarúdból kikapart vaníliát, majd a t?zr?l levéve összekev
A tejszínt és cukrot egy nagy lábasban, er?s lángon folyamatos kevergetés mellett felforraljuk. Ezután mérsékelt lángon 45 percig lassan f?zzük, id?nkénti kevergetéssel,
Ugrás a lap tetejére >>