Olvasszuk meg a csokoládét a tejjel, majd keverjük bele a mogyorót. Töltsük a keveréket apró formákba, és h?tsük le.
El?készület: 10 perc.
F?zési id?: 2 perc.
A marcipánt összegyúrjuk a porcukorral, az ?rölt mandulával, a darált dióval, a kakaóporral és a pernod-val, majd a masszát elnegyedeljük. Mindegyik negyedet kb. 15 cm ho
A friss ananászt pürésítjük és sz?r?n átpasszírozzuk. A kókusztejet felforraljuk, majd beletesszük a kókuszport és a rumot. A t?zr?l levéve 5 percet pihentetjük. Az aprór
A mogyorót, a vágott pisztáciát, a porcukrot, a konyakot és a tojásfehérjét összekeverjük, majd dió nagyságú gömböket formázunk bel?le. Ezután a gömböket megtöltjük egy k
A marcipánt és a porcukrot(2 ev?kanállal félreteszünk) összegyúrjuk alaposan, majd belegyúrjuk az ?rölt pisztáciát és a pálinkát. Ezután 1 cm vastagra nyújtjuk a masszát
Az apróra vágott nugát kockák kétharmadát g?z fölött megolvasztjuk, figyelve rá folyamatosan, majd a maradék nugátot is hozzáadjuk és sima krémmé dolgozzuk. Ezután a kony
Olvasszuk meg az étcsokoládét a vajjal és a tejjel. Adjuk hozzá a lisztet, a pisztáciát, az egész tojást és a 3 tojássárgáját. Töltsük a keveréket miniformákba, és süssük
A zselatint a csomagolásra írt útmutató alapján beáztatjuk. 5 dkg cukrot összekeverünk a pektinnel. 2,5 dl portóit és a citrom levét felforraljuk, majd hozzáadjuk az el?b
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom