Folyó víz alatt öblítsük át a gyümölcsöket, majd b?ségesen engedjük fel vízzel, pároljuk negyed óráig, majd csöpögtessük le. Szeleteljük egy centis karikákra, magozzuk ki
A három citrom héjából vékonyan hosszú, széles csíkokat vágunk. A többi citrommal együtt ezek levét is kifacsarjuk. A kapott mennyiségb?l kimérünk 1 litert, és a citromhé
Melegítsük el? a grillsüt?t, tegyük rá a paprikákat, és süssük meg. helyezzük ?ket egy tálba, és takarjuk le celofánnal, és hagyjuk állni 15 percig. Hámozzuk meg a paprik
A hagymát megtisztítjuk, és 1 cm-es kockára vágjuk. A hagymakockát a csilipehellyel, a mazsolával és a narancslével felforraljuk, és takarékon 1 óra hosszat pároljuk, min
A bogyókat szitán átmossuk, átválogatjuk (nem baj ha puha a bogyó de ne legyen poshadt, barna vagy fekete). Zománcozott, vagy rozsdamentes fazékba tesszük fel f?ni, annyi
Tisztítsuk meg az érett gyümölcsöt, és f?zzük puhára 4 deci vízzel. Törjük át egy finom szitán, de a magokat ne nyomjuk szét. A kapott pürészer?séghez adjunk kilónként 75
Pucoljuk meg az almákat, magozzuk ki és szeleteljük fel. Adjuk hozzá az átöblített csipkebogyókat és engedjük fel vízzel. F?zzük fel és takarékon pároljuk fél órán át. Ez
Az olajat hevítsük fel, tegyük bele a hagymát, és kevergetve pirítsuk 30-45 percig. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, keverjük össze, és forraljuk fel. F?zzük kis lángon, é
Ugrás a lap tetejére >>