A lime-okat vékonyan meghámozzuk, levüket kifacsarjuk. A szedret megmossuk, majd a citrushéjjal, citruslével 2,5 dl vízben feltesszük f?ni, fed? alatt forraljuk. Miután f
A lekvár elkészítéséhez érett, szép gyümölcsöket válasszunk. Folyó víz alatt átöblítjük, megszárítjuk, kimagozzuk és egy botmixerrel jól összedolgozzuk. Ezután keverjük ö
A szilvát megmossuk, magját kiszedjük, majd folytonos keverés mellett megf?zzük. Amikor már elég s?r?, üvegekbe merjük, másnapig állni hagyjuk, majd lezárjuk.
Az aszalt szilvát 1 órára beáztatjuk a vörösborba. A szilvát szétnyitjuk, kimagozzuk. Lábosban a nyers szilvát elkeverjük az aszalt szilvával és a borral, majd felforralj
A gyümölcsöt megmossuk, kimagozzuk, feldaraboljuk, majd addig f?zzük, amíg a besodródik. Utána összeturmixoljuk. A cukrot elkeverjük a borecettel, majd a szilvához adjuk.
A megmosott, kimagozott szilvát folytonos keverés mellett addig f?zzük, amíg a héja elkezd besodródni. Hozzáadjuk a cukrot, még egyszer felf?zzük, majd üvegekbe merjük. A
A sz?l?szemeket leszedjük a szárról, megmossuk, majd átpasszírozzuk. Lesz?rjük a levét, majd hozzáadjuk a cukrot, és 25-30 percig forraljuk. A sz?rés után visszamaradt ma
A birsalma héját levágjuk, magházát eltávolítjuk, húsát felszeleteljük, majd a sz?l?vel együtt megf?zzük. Utána átpasszírozzuk, hozzáadjuk a cukrot, és addig f?zzük, amíg
Ugrás a lap tetejére >>