A foglyokat besózzuk, oregánóval megszórjuk, majd hasüregükbe tesszük a töltött szőlőleveleket. Szalonnába tekerjük, megkötözzük, majd egy tepsibe tesszük és kevés vizet
Egy tálban összekeverjük a bort, az olajat és a fűszereket, majd egy napig ebben pácoljuk a foglyot. Ezután megtűzdeljük szalonnával, majd egy lábosba tesszük. Hozzáadjuk
Az olajat felhevítjük, majd a madarat egészben átsütjük rajta. A hagymát felaprítjuk, és a madárhoz adjuk. Fűszerekkel ízesítjük, és felengedjük a borral és a vad-alaplév
A foglyokat megtisztítjuk, a szárnyakat és a nyakat levágjuk, majd alaposan megmossuk. A vajat felhevítjük, és a foglyok minden oldalát megpirítjuk benne, majd egy lábosb
Az almát kimagozzuk, felkarikázzuk, majd ráfolyatjuk a citromlevet. A húst sózzuk, borsozzuk, hasüregébe tesszük a rozmaringot. Az olvasztott vajat tepsibe rakjuk, belete
A megtisztított húst irdaljuk be, tűzdeljük meg a szalonnával, locsoljuk meg az olajjal és tegyük előmelegített sütőbe 20 percre.
A káposzta nagy külső leveleit pároljuk
A madarakat kívül-belül sózzuk, borsozzuk, és a babérlevéllel ízesítjük, majd szalonnadarabokat tűzünk bele. Ezután beburkoljuk a káposztalevelekkel, körbekötjük, és vajo
A madarakat megtisztítjuk, besózzuk, belülről majoránnával ízesítjük, majd kizsírozott tepsibe rakjuk, és negyed órát sütjük. A káposztát kettévágjuk, kivágjuk a torzsájá
Ugrás a lap tetejére >>