A
tojásokat kikeverjük a
cukorral, majd kanalanként hozzáadjuk a
lisztet. Ki
vajazott, ki
lisztezett tortaformába simítjuk, és közepes hőmérsékleten megsütjük. Amikor kész, te
tejére
lisztet hintünk, és letakarjuk.
Krém készítése: a cukrot 4 dl
tejjel felforraljuk. A maradék
tejet összekeverjük a
liszttel és a
tojássárgájával. Utána lassan belekeverjük a felforralt
tejet, forrpontig hevítjük, és kihűtjük. Utána hozzáadjuk a Rama
margarint és a
kakaót.
A tésztát négy lapba vágjuk, megtöltjük, és bevonjuk a krémmel. A fehér
csokoládét gőz felett megolvasztjuk, belekeverjük az olajat, majd a torta te
tejére simítjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>