2 dl szójatejben felfuttatjuk az élesztőt, majd 15 dkg lisztet és a koriandert hozzáadjuk, és összegyúrjuk. Ezután kelni hagyjuk. Eközben a mazsolát leforrázz
A tojást habosra keverjük a cukorral, majd a fahéjjal, szegfűszeggel és citromhéjjal ízesítjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd simára keverjük. Egy ka
Forrósítsuk fel az olajat közepes tűzön egy serpenyőben, majd süssük meg benne a hagymát és a fokhagymát 3-4 perc alatt puhára. Adjuk hozzá a kolbászt és s
A hozzávalókat dolgozzuk össze, csomagoljuk alufóliába, és tegyük 1 órára a hűtőbe. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Vegyük ki a tésztát, nyújtsuk ki
Forraljunk fel sós vizet, tegyük bele a brokkolirózsákat, a szárát és a leveleit. Pároljuk 2-3 percig. Szűrjük le, de a vizet őrizzük meg.
Forrósítsuk fel
A pármai sonkát hosszú csíkokra vágjuk és félretesszük. Amíg a sonka pihen, a megtisztított, kicsumázott paradicsomokat keskeny szeletekre vágjuk, míg az as
A lisztet a sóval és két kanálnyi olajjal összegyúrom úgy, hogy egy kicsit lágyabb, jól kezelhető tésztát kapjak. Majd kinyújtom, és zsírral, vagy olajjal
A kinyújtott tésztát egy kerek formába tesszük, majd világosbarnára sütjük. Eközben a felaprózott hagymát és szalonnát olívaolajon megpirítjuk, sózzuk, b
Ugrás a lap tetejére >>