Elkészítjük az édes palacsintákat.
Az áttört túrót cukorral, mazsolával, tejföllel, reszelt citromhéjjal elkeverjük és megtöltjük vele a palacsintákat.
A tejfölt a liszttel, a tojások sárgájával, cukorral simára keverjük, majd beleforgatjuk a tojásfehérje cukorral felvert habját.
A palacsintákat vajjal kikent tűzálló tálba tesszük, a darabokra vágott gyümölcsöt elrendezzük rajta, majd az egészet betakarjuk a habos tejföllel. Forró sütőben megsütjük.
Porcukorral meghintve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom