A lapokat 2-2 perc alatt készre főzzük, majd kihűtjük. Eközben a felaprózott hagymákat olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húsokat, a paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk
A szalonnát kockára vágjuk, és felhevített olívaolajban kisütjük. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, hozzáadjuk a szalonnához és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a da
Lobogó vízben blansírozzuk pár percig a szalonnát. Serpenyőben a hagymával együtt pirítsuk meg vajban a szalonnát, majd vegyük ki. Tegyük a serpenyőbe a fácánt, és piríts
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, villával dolgozzuk össze, majd kézzel állíts
Turmixoljuk össze a ricottát, a bazsalikomot, a fokhagymát és a vöröshagymát. Szeleteljük fel a paradicsomot, és adjuk a paradicsompürével együtt a a turmixhoz. Sózzuk,
A zöldségeket feldaraboljuk majd forró vajon pár percig pároljuk. Ráhintjük a lisztet, belekeverjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, és felfőzzük. Levesszük a tűzről, majd
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A húst daráljuk le, adjuk hozzá a ricottát, a paradicsompürét, a fűszereket, és egy kevés kakukkfüvet. Sózzuk, borsozzuk, és keverjük ös
A spenótot kverjük össze a fokhagymával, a ricottával, a tojásokkal. Ízesítsük sóval, borssal és szerecsendióval. Főzzük ki a tésztát forrásban lévő sós vízben. Szedjük k
Ugrás a lap tetejére >>