A paradicsomot törjük darabokra, és tegyük fazékba a zöldségekkel, a szeletelt almával, a nagyobb darabokra vágott hagymával, sóval, cukorra, ecettel és a f?szerekkel. 24
A paradicsomot megmossuk, majd egy ötliteres üvegbe tesszük. Kicsit megrázzuk az üveget, majd ráhintünk egy kevés timsót, a sót és a szalicilt. Hideg vízzel feltöltjük az
A paradicsomokat megmossuk, majd egy literesnél nagyobb üvegbe tesszük. Annyi olajat adunk hozzá, amennyi ellepi, majd lezárjuk, és hideg helyre állítjuk.
A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, majd átpasszírozzuk. A levet 15-20 percig f?zzük, majd meleg üvegekbe merjük, lezárjuk, és száraz g?zbe állítjuk.
A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, feldaraboljuk, majd puhára f?zzük, és átpasszírozzuk. A levet addig f?zzük, amíg s?r? nem lesz, majd üvegekbe öntjük. Vagy g?zb
A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, húsát feldaraboljuk. Hozzáadjuk a szalicilt, összeforgatjuk, majd másnapig állni hagyjuk. Utána átpasszírozzuk, a levet üvegekb
A paradicsomot megmossuk, szárát kivágjuk, húsát feldaraboljuk. A paprika magházát kiszedjük, a hagymát és a zellert meghámozzuk, utóbbit szeletekre vágjuk, majd a zeller
A vízbe tegyünk egy ek. sót, és forraljuk fel. Amikor a só elolvadt, tegyük bele az ecetet, és ismét forraljuk fel. A paradicsomokat mossuk meg, és tegyük üvegekbe. Öntsü
Ugrás a lap tetejére >>