Reszeld le a hagymát, olajon fonnyaszd meg. Dobd bele a felszeletelt gombát,, babérlevelet, és párold meg. Fűszerezd bazsalikommal, kakukkfűvel, oregánóval, sóv
Fogunk egy salátástálat, beletesszük az endíviát, a felkockázott uborkát, a paradicsomot, meglocsoljuk az olajjal, a citromlével és az ecettel, majd sózzuk, bo
A babot lobogó, forró vízben főzzük 1 percig, majd szűrjük le és tegyük jéghideg vízzel teli tálba. A zöldbabot főzzük 3 percig. Szűrjük le és jéghideg
A zöldségeket feldaraboljuk, a karalábét és sárgarépát lereszeljük.
A majonézhez hozzáadjuk a paradicsompürét, megfűszerezük, majd a zöldségekre öntj
Szamócát a cukor 2/3 részével rövid ideig állni hagyjuk. Grape-fruitot meghámozzuk, felkockázzuk, megcukrozzuk és a szamóca közé keverjük. Tejszínhabbal tá
Szamócát megcukrozzuk és állni hagyjuk. A joghurtot, tojáslikőrt és a szamóca levét összekeverjük, csészékbe öntjük, belehelyezzük a szamócaszemeket és
Szamócát megcukrozzuk és állni hagyjuk, majd poharakban feltálaljuk. Ráöntjük a tojáslikőrt és megszórjuk felaprított dióbéllel vagy mandulával. Nápolyit
A tojásokat keményre főzzük, hámozás után hosszában elnegyedeljük. Tányéronként váltakozva 4 endívia, illetve 4 salátalevelet teszünk úgy, hogy négyszö
Ugrás a lap tetejére >>