A lila hagymát felkockázzuk, majd besózzuk, és állni hagyjuk. Ezután lemossuk, majd a felaprózott gombákkal együtt megpirítjuk. Beletesszük a zsályát, a petr
Fogunk egy salátástálat, beletesszük az összetépkedett salátákat, a felszeletelt uborkát, a felkarikázott paradicsomot, az olívabogyókat és a hagymát. Az eg
Fenyőmagot grillen pirítsuk meg, majd hagyjuk kihűlni. Forraljunk sós vizet, főzzük meg benne a fusillit, és szűrjük le. Mozzorellát és paradicsomot vágjuk v
A füstölt sajtokat és a gyümölcsöket egyforma darabokra vágjuk. A túrókrémet és a tejfölmártást simára keverjük, majd könnyedén összekeverjük a többi
A mustárt simára keverjük az ecettel és az olajjal, hozzáadjuk a salátafűszert, a curryport és a reszelt vöröshagymát, majd behűtjük. Az almát meghámozzuk,
A sajtot vágd fel vékony hasábokra, a körtét pedig cikkekre. Locsolj rá citromlevet, hogy meg ne barnuljon.
A szőlőt, és a diót vegyítsd össze a sajttal, kö
Tisztítsuk meg a pácolt heringeket, majd válasszuk két felé. Az egyik felét vágjuk kisebb darabokra, a másik felét hagyjuk egészben. A feldarabolt heringeket eg
öSSZEKEVERNI AZ EGÉSZET ÉS HŰTŐBE RAKNI
Ugrás a lap tetejére >>