A lila hagymát felkockázzuk, majd besózzuk, és állni hagyjuk. Ezután lemossuk, majd a felaprózott gombákkal együtt megpirítjuk. Beletesszük a zsályát, a petrezselyemzölde
Fogunk egy salátástálat, beletesszük az összetépkedett salátákat, a felszeletelt uborkát, a felkarikázott paradicsomot, az olívabogyókat és a hagymát. Az egészet alaposan
Feny?magot grillen pirítsuk meg, majd hagyjuk kih?lni. Forraljunk sós vizet, f?zzük meg benne a fusillit, és sz?rjük le. Mozzorellát és paradicsomot vágjuk vékony szelete
A füstölt sajtokat és a gyümölcsöket egyforma darabokra vágjuk. A túrókrémet és a tejfölmártást simára keverjük, majd könnyedén összekeverjük a többi hozzávalóval. Saját
A mustárt simára keverjük az ecettel és az olajjal, hozzáadjuk a salátaf?szert, a curryport és a reszelt vöröshagymát, majd beh?tjük. Az almát meghámozzuk, húsát vékony h
A sajtot vágd fel vékony hasábokra, a körtét pedig cikkekre. Locsolj rá citromlevet, hogy meg ne barnuljon.
A sz?l?t, és a diót vegyítsd össze a sajttal, körtével. Szórj
Tisztítsuk meg a pácolt heringeket, majd válasszuk két felé. Az egyik felét vágjuk kisebb darabokra, a másik felét hagyjuk egészben. A feldarabolt heringeket egy tálban k
öSSZEKEVERNI AZ EGÉSZET ÉS H?T?BE RAKNI
Ugrás a lap tetejére >>